Koffie van de maand Minas Gerais Brasile Pocos de Caldas Microlot

Fazenda Caxambu Brasile

Minas Gerais Brasile Pocos de Caldas Microlot

Specialty Coffee uit de regio Pocos de Caldas

Hoogte van de plantages: 1000-1300 mtr.
Producent: Saquarema Farm

Washed Coffee:
Washed coffee, een “nat” proces, de vruchten van de koffiestruik worden verpulverd in een machine. De schil van de vrucht wordt verwijderd Zodra deze massa is ontdaan van de schil, fermenteert dit in water voor een periode van minimaal 1-2 dagen, soms langer. Na dit fermentatieproces, waarbij het aroma van de koffie vrij komt, worden de bonen gewassen en ontdaan van hun slijm.

Specialty coffee, volledig traceerbaar, van goede kwaliteit. De koffieboeren ontvangen voor deze koffiebonen een eerlijke prijs. Een microlot koffie is van uitzonderlijke kwaliteit, gewaardeerd voor de perfecte smaakbeleving.De streek Pocos de Caldas is beschouwd als het nieuwe koffiegebied met uitstekende koffie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *