Nieuws

Deelname Cibo di Strada Hotel Winselerhof Landgraaf

Nieuw evenement in Zuid Limburg! Dit jaar zullen wij deelnemen aan het 2-daagse evenement in de tuin van Hotel Winselerhof te Landgraaf. Het evenement wordt gehouden op 10 en 11 juli 2021, u kunt daarbij zijn! De toegang tot het evenement is gratis en ook wij zijn aanwezig met de heerlijke espressobonen van Caffe Piansa … Lees verder “Deelname Cibo di Strada Hotel Winselerhof Landgraaf”

Italie Evenement 2021

Italie Evenement 2021 Wij zijn aanwezig op het jaarlijkse evenement bij Slot Haarzuilens, (Utrecht) waar u op onze stand onze koffie en olijfolie kunt proeven. Het evenement vindt plaats op 4-5-6 juni 2021 Graag verwelkomen wij u op onze stand, u kunt ons vinden onder de naam Delimundo! Voor het laatste koffienieuws bezoek onze sites, … Lees verder “Italie Evenement 2021”

Koffie van de maand Minas Gerais Brasile Pocos de Caldas Microlot

Minas Gerais Brasile Pocos de Caldas Microlot Specialty Coffee uit de regio Pocos de Caldas Hoogte van de plantages: 1000-1300 mtr. Producent: Saquarema Farm Washed Coffee: Washed coffee, een “nat” proces, de vruchten van de koffiestruik worden verpulverd in een machine. De schil van de vrucht wordt verwijderd Zodra deze massa is ontdaan van de … Lees verder “Koffie van de maand Minas Gerais Brasile Pocos de Caldas Microlot”