Over ons

Caffe PiansaCantine Laurium is de kleinschalige webwinkel van ons eigen importbedrijf, European Fine Food te Woerden. (Woerden=Laurium)

Wij hebben ons importbedrijf in 2006 opgestart, omdat wij genieten van heerlijke Italiaanse producten en menen dat deze ook in Nederland meer dan welkom zijn. Deze kleine aanbieders zijn continu met hun vak bezig en verdienen ook een mooie plaats in de keuken van de echte Italië liefhebber.

Onze liefde voor de Italiaanse keuken heeft er toe geleid, dat wij met passie deze Italiaanse producenten in de Benelux vertegenwoordigen.

L'Acropoli di PugliaTorrefazione Caffe Piansa uit Florence is de veruit de beste koffieproducent van Florence en L’Acropoli di Puglia van de familie Lucarella is een gerenommeerde olijfolieproducent uit Martina Franca, Puglia.

Ook bieden wij verschillende soorten biologische olijfolie aan: Isnardi extra vergine olijfolie uit Liguria, en Tenuta Venterra Biologico uit Puglia.

Tenuta Venterra is een aanbieder van hoogwaardige extra vergine olijfolie en is jaarlijks te vinden in de Gambero Rosso Oli d’ Italia met een uitstekende beoordeling.

Voor alle bedrijven verzorgen wij de verkoop aan consumenten en speciaalzaken.

Op onze website bieden wij het complete assortiment van L’Acropoli di Puglia, Torrefazione Caffe Piansa en Isnardi aan.

Mocht u na het bezoeken van onze website een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op per email: cantinelaurium@gmail.com

Met vriendelijke groet
CANTINE LAURIUM/EUROPEAN FINE FOOD